Mød og få rådgivning af Europas dygtigste Creative Europe-rådgiver

Der er nu mulighed for at møde og få rådgivning af Europas dygtigste Creative Europe-rådgiver, Mateja Lazar, når hun torsdag den 14. september 2017 kommer på besøg i Danmark.

 • h Workshop
 • Dato og tid

  14/09 2017 kl. 11:00 - 18:00
 • Sted

  Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V.
 • Kontaktperson

  EU-udviklingskonsulent Bradley Allen
 • Telefonnummer

  3373 3322
 • Læs mere

Mød og få rådgivning af Europas dygtigste Creative Europe-rådgiver

Der er nu mulighed for at møde og få rådgivning af Europas dygtigste Creative Europe-rådgiver, Mateja Lazar, når hun torsdag den 14. september 2017 kommer på besøg i Danmark.

EU’s kulturstøtteprogram ”Creative Europe” omfatter i alt 38 lande, men et af landene klarer sig markant bedre, når det gælder om at få godkendt ansøgninger af EU end de øvrige lande. Landet er Slovenien, som ligger i Centraleuropa og har været en del af Den Europæiske Union siden 2004.

Slovenien modtog ved den seneste uddelingsrunde støtte for seks ud af ni ansøgninger, og torsdag den 14. september 2017 har interesserede nu en enestående chance for at møde Sloveniens stjernerådgiver, Mateja Lazar. Som en del af sit oplæg vil Mateja Lazar dele ud af sine tips og tricks til gode ansøgninger, men der vil også være mulighed for at få individuel rådgivning, og dermed kan man måske være nået et skridt tættere på at opnå et godt resultat på sin egen projektansøgning.

Program for dagen

Arrangementet finder sted i Slots- og Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, 1553 København V.

Klokken 11.00–12.30:
Mateja Lazar holder sit oplæg og forklarer, hvorfor nogle ansøgninger klarer sig bedre end andre, og hvad man i det hele taget får ud af at deltage i Creative Europe-programmet. Denne del af arrangementet er åben for alle, men kræver tilmelding senest onsdag den 13. september 2017 klokken 12.

Klokken 13.00–18.00:
I dette tidsrum er der mulighed for at få tildelt ca. 50 minutters individuel vejledning. Mateja Lazar vil gennemgå projekterne sammen med ansøgerne og give vejledning, der måske kan gøre en afgørende forskel for projektansøgningen. Møderne kan også foregå via Skype.

Tilmelding til individuel vejledning sker ved nærmere aftale med EU-udviklingskonsulent Bradley Allen. Send en e-mail til bal@slks.dk med følgende informationer på engelsk om projektet:

 • Projekttitel
 • Navn og kontaktinformationer på lead-ansøger og en kort profilbeskrivelse på engelsk (maksimum 400 anslag inklusive mellemrum)
 • Navne på projektets nuværende tilknyttede partnere
 • Puljen som ansøges (store eller små samarbejdsprojekter)
 • Projektets målsætning(er) på engelsk. Maksimum 400 anslag)
 • Creative Europe-prioritering(er), som projektet opfylder (engelsk)
 • Beskriv på engelsk, hvad I forventer at opnå med et møde med Mateja Lazar (maksimum200 anslag).

Når projektbeskrivelsen er modtaget af EU-udviklingskonsulent Bradley Allen, vil I snarest derefter få svar på anmodningen om individuel vejledning.

Vejledningstimerne fordeles efter en vurdering af opfyldelse af kriterierne, partnerskabet og målsætninger. Vurderingen foretages af Bradley Allen og Mateja Lazar.

Tilmelding til de to dele af arrangementet er obligatorisk og ved udeblivelse uden afbud opkræves et gebyr på 150 kroner.

EuroCenter - Styrelsen for Forskning og Uddannelse      Bredgade 40      1260 København K      Telefon: 3544 6240      E-mail: eurocenter@ufm.dk