Personal tools
Menu

Navigation

Handlinger tilknyttet webside

Share |

EU-DK Support

- Din dør til EU

EU-DK Support er en fælles indgang til EU-støtte, som understøttes af et stærkt netværk af EU-rådgivere på tværs af fagområder, landsdele og EU-programmer.

Aktuelt
Ansøgningsrunde for EU-midler til transportinfrastruktur
Europa-Kommissionen har den 13. oktober 2016 opslået den tredje ansøgningsrunde inden for transportdelen af EU's infrastrukturfond, Connecting Europe Facility (CEF). Fonden støtter udbygningen af det transeuropæiske transportnet (TEN-T).
Europæiske millioner til innovative lasersystemer
Norlase i Roskilde har med vejledning fra TIPS-projektet fået støtte fra Eurostars til to store udviklingsprojekter.
EU-støtte til kombineret ventilationssystem
LS Control, der udvikler hardware og styringssoftware til ventilationsanlæg, har med vejledning fra TIPS-projektet modtaget fase 1-støtte via SMV-instrumentet under Horizon 2020.
Flere nyheder
Følg os på Twitter
Nyhedsbrev

Abonner på nyhedsbrev

Brochure om EU-DK Support

Brochure om EU-DK Support

(Klik på brochuren og den interaktive pdf vil åbne i et nyt vindue).

I denne brochure kan du finde eksempler på danske virksomheder og forskningsenheder, der har fået støtte gennem de tidligere EU-programmer, og som i den forbindelse har søgt hjælp blandt de offentlige EU-rådgivere.

Du kan også downloade brochuren (pdf)

Arrangementer
Greater Copenhagen Cluster Summit 2017
For første gang samles klynger i Greater Copenhagen for at udvikle nye samarbejdsprojekter og modeller. Greater Copenhagen Cluster Summit 2017 hedder initiativet, der finder sted 7. april.
Workshop: Flere midtjyske iværksættervirksomheder i Horizon 2020
Nu skal der sættes særligt fokus på, hvad midtjyske iværksættere kan få ud af EU. Derfor inviterer Central Denmark EU Office, i samarbejde med Væksthus Midtjylland samt Herning og Ikast-Brande Erhvervsråd, til workshop om de mange muligheder for EU-støtte til iværksættervirksomheder. Workshoppen finder sted den 26. april 2017, kl. 14-16, i Herning.
EuroCenter kursus: Den succesfulde ERC-ansøger (engelsk)
Lær at skrive en succesfuld ansøgning, hvor du formidler din forskningsidé og dit CV på den bedste måde. En indføring i formatet samt læring fra tidligere ansøgere vil øge din mulighed for at få en bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC). Kurset holdes den 27. april 2017 i København.
Flere arrangementer
Video

Relevante videoer for dig der er interesseret i Europæiske fundingmuligheder

Sådan registrerer du dig på Participant Portal 
Filmen viser trin for trin, hvordan du registrerer dig selv og din organisation på Europa-Kommissionens webportal Participant Portal i forbindelse med en ansøgning til Horizon 2020. Vil du søge midler fra Creative Europe eller Erasmus+ kan du også benytte filmen, idet registreringen til disse programmer stort set følger samme proces som til Horizon 2020. Filmen gennemgår begreber som PIC-nummer og følger en registrering fra start til slut af dig selv og din organisation.

Sådan finder du opslag på Participant Portal 
Filmen guider dig gennem Europa-Kommissionens webportal Participant Portal og viser, hvordan du finder de muligheder i Horizon 2020, der matcher dit projekt. Filmen gennemgår to forskellige søgemuligheder til at finde relevante opslag til forskning og innovation inden for dit felt. Filmen gennemgår begreber som ’topics’, ’call’ samt de forskellige afsnit i et call: Specific Challenge, Scope, Expected Impact og Type of Action, som ansøgere skal holde sig for øje. når de skriver deres ansøgning. 

EU-DK Support case: Innospexion
Virksomheden Innospexion var med i et EU-projektet 'SCINTAX' under FP6 programmet. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.

EU-DK Support case: Gamle mursten.
Virksomheden Gamle Mursten har fået støtte til deres EU-projekt under Competitiveness and Innovation Programme (CIP). Via projektet har de bl.a. udviklet en metode til at rense gamle mursten, som herefter kan bruges i nye byggerier. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.