Personal tools
Menu

Navigation

Handlinger tilknyttet webside

Share |

EU-DK Support

- Din dør til EU

EU-DK Support er en fælles indgang til EU-støtte, som understøttes af et stærkt netværk af EU-rådgivere på tværs af fagområder, landsdele og EU-programmer.

Aktuelt
Fortsat høj succesrate i Eurostars
Den danske deltagelse i Eurostars-projekter er stigende, og den overordnede succesrate for alle medlemslande var på over 30 procent i 2015. Det viser årsrapporten for programmet, der støtter udviklingsprojekter i små og mellemstore virksomheder på tværs af grænser. Næste frist er 15. september 2016.
EU-DK-Hjemtag – ny mulighed for at skabe flere succesfulde ansøgninger til Horizon 2020
Fra den 2. maj 2016 kan både offentlige og private rådgivere søge om tilskud til at gennemføre informationsaktiviteter om Horizon 2020-programmet.
Danske virksomheder er gode til at få innovationsstøtte fra EU
Blandt de 20 lande, som modtager flest midler fra Horizon 2020, er Danmark det land, der modtager næst flest midler per indbygger fra EU’s forsknings- og innovationsprogram. Især små og mellemstore virksomheder er gode til at få støtte fra programmet til innovative virksomheder.
Flere nyheder
Arrangementer
Kursus: Den gode ansøgning til Horizon 2020, København
Lær at skrive en god ansøgning og få del i EU-milliarderne til forskning og udvikling. Lær om Horizon 2020, opbygning af en RIA-ansøgning, forstå EU’s ”karakterskala”, og brug din viden i den næste ansøgning, så den slipper gennem nåleøjet. Kurset holdes i København den 13. september 2016
Kursus: Den gode ansøgning til Horizon 2020, Odense
Lær at skrive en god ansøgning og få del i EU-milliarderne til forskning og udvikling. Lær om Horizon 2020, opbygning af en RIA-ansøgning, forstå EU’s ”karakterskala”, og brug din viden i den næste ansøgning, så den slipper gennem nåleøjet. Kurset holdes i Odense den 20. september 2016.
Kursus: Bliv en haj til budgetter og regnskaber i Horizon 2020, København
Giver ord som ”annual productive hours”, ”Innovation Actions” og ”non-eligible costs” dig sved på panden? Få styr på begreberne i et Horizon 2020-budget og -regnskab, og lær at bruge dem i praksis. Kurset holdes i København den 11. oktober 2016.
Flere arrangementer
Nyhedsbrev

  Abonner på nyhedsbrev 

Følg os på Twitter
Brochure om EU-DK Support

Brochure om EU-DK Support

(Klik på brochuren og den interaktive pdf vil åbne i et nyt vindue).

I denne brochure kan du finde eksempler på danske virksomheder og forskningsenheder, der har fået støtte gennem de tidligere EU-programmer, og som i den forbindelse har søgt hjælp blandt de offentlige EU-rådgivere.

Du kan også downloade brochuren (pdf)

Video

Relevante videoer for dig der er interesseret i Europæiske fundingmuligheder

Sådan registrerer du dig på Participant Portal 
Filmen viser trin for trin, hvordan du registrerer dig selv og din organisation på Europa-Kommissionens webportal Participant Portal i forbindelse med en ansøgning til Horizon 2020. Vil du søge midler fra Creative Europe eller Erasmus+ kan du også benytte filmen, idet registreringen til disse programmer stort set følger samme proces som til Horizon 2020. Filmen gennemgår begreber som PIC-nummer og følger en registrering fra start til slut af dig selv og din organisation.

Sådan finder du opslag på Participant Portal 
Filmen guider dig gennem Europa-Kommissionens webportal Participant Portal og viser, hvordan du finder de muligheder i Horizon 2020, der matcher dit projekt. Filmen gennemgår to forskellige søgemuligheder til at finde relevante opslag til forskning og innovation inden for dit felt. Filmen gennemgår begreber som ’topics’, ’call’ samt de forskellige afsnit i et call: Specific Challenge, Scope, Expected Impact og Type of Action, som ansøgere skal holde sig for øje. når de skriver deres ansøgning. 

EU-DK Support case: Innospexion
Virksomheden Innospexion var med i et EU-projektet 'SCINTAX' under FP6 programmet. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.

EU-DK Support case: Gamle mursten.
Virksomheden Gamle Mursten har fået støtte til deres EU-projekt under Competitiveness and Innovation Programme (CIP). Via projektet har de bl.a. udviklet en metode til at rense gamle mursten, som herefter kan bruges i nye byggerier. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.