Personal tools
Menu

Navigation

Handlinger tilknyttet webside

Share |

EU-DK Support

- Din dør til EU

EU-DK Support er en fælles indgang til EU-støtte, som understøttes af et stærkt netværk af EU-rådgivere på tværs af fagområder, landsdele og EU-programmer.

Aktuelt
Fortsat høj succesrate i Eurostars
Den danske deltagelse i Eurostars-projekter er stigende, og den overordnede succesrate for alle medlemslande var på over 30 procent i 2015. Det viser årsrapporten for programmet, der støtter udviklingsprojekter i små og mellemstore virksomheder på tværs af grænser. Næste frist er 15. september 2016.
EU-DK-Hjemtag – ny mulighed for at skabe flere succesfulde ansøgninger til Horizon 2020
Fra den 2. maj 2016 kan både offentlige og private rådgivere søge om tilskud til at gennemføre informationsaktiviteter om Horizon 2020-programmet.
Danske virksomheder er gode til at få innovationsstøtte fra EU
Blandt de 20 lande, som modtager flest midler fra Horizon 2020, er Danmark det land, der modtager næst flest midler per indbygger fra EU’s forsknings- og innovationsprogram. Især små og mellemstore virksomheder er gode til at få støtte fra programmet til innovative virksomheder.
Flere nyheder
Arrangementer
Kursus: Få hjælp til at skrive en succesfuld Marie Skłodowska-Curie individuel udrejsestipendium (IF) ansøgning (Engelsk)
Marie Skłodowska-Curie stipendier giver dig mulighed for at rejse mellem lande og udvide dine videnskabelige kompetencer og netværk i Europa og globalt. Men hvad kræver det? Hvem kan ansøge, hvad gives der støtte til og hvilke detaljer er essentielle at vide når der skrives en succesfuld ansøgning. Kurset holdes i København den 26. maj 2016.
Kom med i europæisk samarbejde om digital innovation
Kom til møde i Dansk Industri den 8. juni 2016 om eftermiddagen og hør om, hvordan din virksomhed kan lave innovationsprojekter sammen med andre europæiske virksomheder og de støttemuligheder, der findes. Det er gratis at deltage i mødet, der afholdes i Industriens Hus i København.
Skal EU finansiere din virksomheds udviklingsaktiviteter?
Er du en midtjysk virksomhed med en innovativ ide og et stort markedspotentiale og er du over tre år og har mindst fem ansatte? Så kom og lær om mulighederne inden for EU's rammeprogram for forskning og innovation, Horizon 2020!
Flere arrangementer
Nyhedsbrev

  Abonner på nyhedsbrev 

Følg os på Twitter
Brochure om EU-DK Support

Brochure om EU-DK Support

(Klik på brochuren og den interaktive pdf vil åbne i et nyt vindue).

I denne brochure kan du finde eksempler på danske virksomheder og forskningsenheder, der har fået støtte gennem de tidligere EU-programmer, og som i den forbindelse har søgt hjælp blandt de offentlige EU-rådgivere.

Du kan også downloade brochuren (pdf)

Video

Relevante videoer for dig der er interesseret i Europæiske fundingmuligheder

EU-DK Support case: Innospexion
Virksomheden Innospexion var med i et EU-projektet 'SCINTAX' under FP6 programmet. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.

EU-DK Support case: Gamle mursten.
Virksomheden Gamle Mursten har fået støtte til deres EU-projekt under Competitiveness and Innovation Programme (CIP). Via projektet har de bl.a. udviklet en metode til at rense gamle mursten, som herefter kan bruges i nye byggerier. I regi af EU-DK Support netværket er der udarbejdet en case film om virksomheden, som fik rådgivning af netværket i forbindelse med at søge EU-midler.